fbpx

Egy hetes Uemura Method testsúlycsökkentő / életmód
szeminárium:

2016-ban tartottuk első dedikáltan testsúlycsökkentő / életmód szemináriumunkat. Azóta töretlenül évente legalább négy ilyen egyhetes programot tartunk.

A résztvevők megismerhetnek egy rendszert, melynek révén koplalás és rendszeres sport nélkül is tartós és jelentős testsúlycsökkenést érhetnek el. Mindenki meg szokott lepődni, mikor közlöm, hogy a program során tiltott a sporttevékenység. Igen, bizony, tilos! A sport lehet egy kellemes elfoglaltság, játék, kikapcsolódás, de nálunk semmiképpen nem eszköze a fogyásnak!

 

  • A program során több mint 20 órányi komoly elméleti tudást adunk át, melyben az ember működését egy teljesen új olvasatban van szerencsénk megismerni. Újraértelmezzük az anyagcserét és az anatómiát, a biológiát pedig molekuláris szinten magyarázzuk. Meglehet, hogy ez elsőre rémisztően hangzik olyannak, akinek ez nem szerepelt a tanulmányaiban, de Uemura tanár úr úgy csomagolja az ismereteket, hogy mindenki számára érthetővé válik.
  • A program helyszíne a balatonvilágosi Tópart Hotel, mely a festői szépségű környezet mellett felszerelt konferenciatermével, igényes szobáival, magas színvonalú konyhájával, egy kellemes wellness részleggel, valamint kiemelkedően kedves és figyelmes személyzettel áll a vendégeink rendelkezésére, hogy az együtt töltött egy hét az ismeretek megszerzése mellett valóban a pihenésről szóljon.
  • A programok során a felszolgált menü teljes mértékben a mi instrukcióink alapján készül. Számos speciális alapanyagot mi magunk biztosítunk a konyha részére, ideértve bizonyos technológiákat is. Az étkezések során a résztvevők megismerkedhetnek az általunk alkalmazott hidrogén- és egyéb technológiákkal. Az ételek minőségét és mennyiségét kiválóan fémjelzi, hogy résztvevőink gyakran szoktak azzal viccelődni, hogy ez nem is „fogyi”, hanem inkább egy kulináris élményekkel teli gasztrotábor.
  • Szervezetünk egy sokkal komplexebb és érzékenyebb rendszer annál, mint ahogyan mi azt a mindennapjainkban megéljük. Uemura professzor úr az elmúlt 50 évet kutatással és az eredmények folyamatos ellenőrzésével töltötte, és úgy véli, az emberre minden környezeti tényező hatással van, ezért mindent ismerni kell a megoldás megtalálásához. Így az egy hét során tanulmányozzuk az anatómiát, az anyagcserét, a hormonrendszer működését, a biokémiát, de érintünk olyan területeket, mint a filozófia, közgazdaságtan, kvantumfizika, esztétika, vagy éppen a hangok fontossága. Ezek egy kulcscsomóra fűzve egy dinamikus, a mindennapokban használható tudást képesek adni a résztvevőnek.