fbpx

Négy napos előadássorozat Shigeru Uemurával

A kialakult helyzetre, illetve az ősszel várható fejleményekre tekintettel Uemura Shigeru Tanár Úr úgy döntött, hogy szeptember közepén folytatja a decemberben megkezdett előadássorozatát Magyarországon, amennyiben és amilyen formában a járványügyi korlátozások ezt lehetővé teszik.

2020.09.17.-20.

4 napos konferencia

11:00 - 17:30

napi időbeosztás

FIGYELEM, HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
ÚJ HELYSZÍN: 1118 Gombócz Zoltán u. 10. 1.-em., 2-es kapucsengő.

Reálisan nézve a dolgokat sajnos azt láthatjuk, illetve arra számíthatunk, hogy az elkövetkezőkben időszakosan, de minden bizonnyal visszatérő jelleggel járványügyi korlátozásokkal kell együtt élnünk. Hogy ezek mennyi ideig tartanak, illetve, hogy milyen súlyosak lesznek, arról biztosat senki nem tud mondani.

Ugyanakkor nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tavaly év végén megindított előadássorozatot és közös munkát folytatni tudjuk, természetesen az aktuális járványügyi helyzethez a leginkább alkalmazkodva, minden szükséges óvintézkedés betartásával.

Októbertől már komoly korlátozásokra készülhetünk, annak minden társadalmi, gazdasági vetületével együtt. Az elmúlt fél év stresszterhes időszaka miatt – a koronavírustól függetlenül is – komoly egészségügyi kockázatokkal számolhatunk, illetve fokozottan figyelnünk kell arra, hogy testünket és immunrendszerünket a lehető legjobb állapotban tartsuk. Sajnos (vagy szerencsére) a nagyobb gazdasági események még csak el sem kezdődtek. Ez lehetőséget ad számunkra a felkészülésre.

 

Mindehhez első sorban valós információkra van szükségünk. A tavaly decemberben megkezdett munkát folytatva ezúttal négy, egynapos előadást szervezünk. Az előadások önmagukban is zárt egészet alkotnak, és az adott témát kimerítően tárgyalják. De természetesen a témák egymással szorosan összefüggnek, és együttesen nagyobb rálátást és felkészülési lehetőséget biztosítanak.

Az előadások ennek megfelelően naponként, külön-külön is látogathatóak, a részvételi díj egy napra 15.000,- Ft
(előadások 3*1,5 órában, 11-17:30-ig).

Aki minden nap részt kíván venni, annak kedvezményesen, 50.000,- Ft a részvételi díj. (Amennyiben a járványügyi korlátozások időközben módosulnak, és nem teszik lehetővé az előadások megtartását, úgy a márciusihoz hasonlóan videóra vesszük őket, és online lesznek elérhetőek.)

Napi időbeosztás

11:00 - 12:30

Első rész

12:30 - 14:00

Ebéd szünet

14:00 - 15:30

Második előadás

15:30 - 16:00

Szünet

16:00 - 17:30

Harmadik előadás

A 4 nap programja

Első nap (csütörtök)

Sejtregeneráció és élethigiénia
Az egészség, a fiatalság, a fizikai és a szellemi teljesítőképesség megőrzése, fokozása; tágabb értelemben vett életvezetési tanácsok illeszkedves korunk kihívásaihoz.

Második nap (péntek)

Geopolitika gazdaság
A jelenlegi folyamatok mozgatórugói; a lehetséges és a biztosan bekövetkező politikai, társadalmi, pénzügyi és gazdasági események, előrejelzések az elkövetkezendő 10 év eseményeire.

Harmadik nap (szombat)

Koronavírus és a jövő
Mit hoz a koronavírus járvány év végére várható második nagyobb hulláma, honnan ered, milyen lefolyás várható, és mik a lehetséges megoldások, valamint óvintézkedések

Negyedik nap (vasárnap)

Philo-Science: filozófia, tudomány, vallás, (avagy a filozófia, a tudomány, és a vallás korlátai)
Miért nem köztudott, hogy Jézus 13 és 30 éves kora között hol volt, és milyen tanulmányokat folytatott?

Jegyek

Kedves érdeklődő! 

Az eseményünkre túljelentkezés miatt átmenetileg szüneteltetjük a jegyek árusítását.

Megértését köszönjük!

Köszönjük jelentkezésed!

24-48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és minden további információt, jelentkezéshez szükséges nyomtatványt elküldünk a megadott email címre.