fbpx

Beauty & Wellbeing Tábor 2023.03.12.-17.

Az egyhetes táborunk most kiemelt hangsúllyal a fizikai és mentális egészséget támogató életvitel, a megfelelő élethigiéné (táplálkozás, környezeti ártalmak kiküszöbölése a hétköznapokban, stresszkezelés), valamint a testsúlycsökkentés, kondíció javítás mint témakörök fókuszba helyezésével és körbejárásával kerül megrendezésre, melyekhez valós mércéket kívánunk nyújtani, egyedülálló tudományos alátámasztással, valamint a japán csúcstechnológia jelenlegi vívmányaival.

2023.03.12.-17.

Az 1 hét az egészségedről fog szólni

Tópart Hotel****

Balatonvilágos, Zrínyi út 1, 8171

Témák, amiket körbejárunk az egy hét alatt:

A tudás és tapasztalat átadói, előadói

Ezen tábort jómagam Várady Zsolt és kollegám Futó Gábor fogja tartani. A rendszer megalkotója Shigeru Uemura tanár úr videokonferencián keresztül fog oktatást tartani néhány előadás keretében, azokban a témákban, melyek szerinte jelenleg a legfontosabbak az emberi élet számára, kiegészítve és kontextusba helyezve ezzel a tőlünk hallottakat.

Várady Zsolt

Futó Gábor

Érkezés: 2023. március 12. vasárnap

A szobák 17:00-tól foglalhatók el, a vacsora 19:30-kor kerül felszolgálásra.

Távozás: 2023. március 17. péntek 

A délután záró előadást követően 17:00-kor

Programok a tábor alatt:

A tábor programjának most is részét képezi a közeljövőben várható az egészségügyi-gazdasági eseményekre való optimális felkészülés témaköre. Az együtt töltött hét szerkezetileg három fő tengelyen alapszik:

Reggeli testgyakorlatok

A reggel 8 órától, kb. fél óra időtartamban tartott ébresztő reggeli testgyakorlat a festői Balaton-parton (Taiso-k)

Elméleti előadások

Napi 2×3 órában

Iyashi-Dome kezelés

1 alkalom - mely benne foglaltatik a részvételi díjban - mely a program része, valamint a TEATE masszázs, mely igény szerint előjegyezhető masszőreinknél.

Ráadás: Teljes test scan

Egy professzionális (TANITA) mérleg segítségével, mely 12 különböző faktorra ad naprakész adatokat testösszetételünkről (pl. testzsír, testvíz, csontsúly, BMI).

A hét részletes tematikája

Egészséges ételek

Fontos megemlíteni, hogy a hét során fogyasztott menüt Uemura tanár úr elvei alapján állítottuk össze a szálloda séfjével, aki kiemelkedően magas gasztronómiai minőséget képvisel. Az felhasznált alapanyagok egy részét speciális forrásokból szerezzük be, Uemura professzor minőségi elvárásainak megfelelően.

Shigeru Uemura

Jelentkezés

A szeminárium díja nettó 300.000 Ft, mely tartalmazza a szállást, az étkezést és a teljes programot. A jelentkezés a 150.000 Ft előleg elutalásával és a jelentkezési lapok kitöltésével válik élessé!

A szemináriumot egy hónappal megelőző lemondás esetén 100%- os előleg-visszatérítés jár, az egy hónapon és két héten belüli lemondás esetében 50%-os előleg visszatérítés jár, a szeminárium kezdetét megelőző két hétben történő, bármilyen okból eredő lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni az előleget, lévén a foglalásokat előre fizetjük ki a szálloda felé. Megértéseteket köszönjük!

Köszönjük jelentkezésed!

24-48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és minden további információt, jelentkezéshez szükséges nyomtatványt elküldünk a megadott email címre.