fbpx

Rólam..

Szakmai előéletem:

Alapvetően közgazdász végzettségem van, de az elmúlt 15 évben ezt egyéb irányú tanulmányokkal egészítettem ki, eleinte hobbi szinten, az utóbbi 8 évben pedig már a mindennapi munkám is e köré szerveződött. Mindazonáltal fontosnak tartom, hogy a jelenlegi tevékenységeim vezető út is helyet kapjon a jelen bemutatkozás során.

A közgazdaságtudományi egyetem elvégzésének utolsó másfél évében helyezkedtem el az első komoly munkahelyemen, egy videokonferencia-rendszerek kelet-európai disztribúcióját ellátó cégnél, ahol majdnem 10 évet dolgoztam. A kezdeti évek után egészen 2010-ig regionális vezetőként én feleltem Románia, Bulgária, Albánia, és az összes ex-jugoszláv ország disztribúciójáért. A munkámat nagyon szerettem, és általa alkalmam nyílt megtanulni, hogyan működik egy cég és a nemzetközi kereskedelem. Mindezekkel együtt éreztem, hogy számomra a kiteljesedéshez többre van szükség ennél a típusú munkavégzésnél.

A váltás és a jelen:

2004 nyarán kezdtem el francia nyelven tolmácsolni Shigeru Uemura japán professzor úrnak, akivel a harcművészet révén ismerkedtem meg. 2012 és 2013 között pedig elvégeztem Uemura tanár úr két éves alapképzését Párizsban, melynek tárgya a japán természetgyógyászat volt. Később ezen tanulmányok motiváltak arra, hogy a tanár urat Magyarországra hívjam, és közösen dolgozzunk azon, hogy a több évtizedes kutatása alapján kidolgozott rendszert Magyarországon minél többen megismerhessék.

Mára ennek gyümölcseként szélesebb és szűkebb körű képzéseket tartunk az egészségmegőrzés, az általános élethigiéné és a testúlycsökkentés témakörében, valamint japán egészségmegőrző termékek, berendezések magyarországi disztribúcióját végezzük közösen.

Köszönjük jelentkezésed!

24-48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és minden további információt, jelentkezéshez szükséges nyomtatványt elküldünk a megadott email címre.