fbpx

Beauty & Wellbeing Tábor 2024.03.10.-15.

Az egyhetes táborunk most kiemelt hangsúllyal a fizikai és mentális egészséget támogató életvitel, a megfelelő élethigiéné (táplálkozás, környezeti ártalmak kiküszöbölése a hétköznapokban, stresszkezelés), valamint a testsúlycsökkentés, kondíció javítás mint témakörök fókuszba helyezésével és körbejárásával kerül megrendezésre, melyekhez valós mércéket kívánunk nyújtani, egyedülálló tudományos alátámasztással, valamint a japán csúcstechnológia jelenlegi vívmányaival.

2024.03.10.-15.

Az 1 hét az egészségedről fog szólni

Tópart Hotel****

Balatonvilágos, Zrínyi út 1, 8171

Témák, amiket körbejárunk az egy hét alatt:

A tudás és tapasztalat átadói, előadói

2024 tavaszán – visszatérő táborozóink kérésének eleget téve – egy szorosan az életmód, táplálkozás, és emberi test valós működése témakörében szervezett egyhetes szemináriumot már jómagam, Várady Zsolt és Futó Gábor kollégám tartottunk. Uemura tanár úr csak röviden jelentkezett be videókonferencián keresztül. Szerencsére a visszajelzések a szeminárium után a vártnál is pozitívabbak voltak, még azoktól is, akik már több ízben, Shigeru Uemura tanár úrral is vettek részt szemináriumon. Így még bátrabban vágunk bele a második szervezésébe. Úgy tűnik, az Uemura tanár úr mellett eltöltött 10-20 év a mi elménkre is hatott. Természetesen ezúttal is, mint mindig át fogjuk adni a tőle hallott legfrissebb információkat a világról.

Várady Zsolt

Futó Gábor

Érkezés: 2024. március 10. vasárnap

A szobák 17:00-tól foglalhatók el, a vacsora 19:30-kor kerül felszolgálásra.

Távozás: 2024. március 15. péntek 

A délután záró előadást követően 17:00-kor

Programok a tábor alatt:

A tábor programjának most is részét képezi a közeljövőben várható az egészségügyi-gazdasági eseményekre való optimális felkészülés témaköre. Az együtt töltött hét szerkezetileg három fő tengelyen alapszik:

Reggeli testgyakorlatok

A reggel 8 órától, kb. fél óra időtartamban tartott ébresztő reggeli testgyakorlat a festői Balaton-parton (Taiso-k)

Elméleti előadások

Napi 2×3 órában

Iyashi-Dome kezelés

1 alkalom - mely benne foglaltatik a részvételi díjban - mely a program része, valamint a TEATE masszázs, mely igény szerint előjegyezhető masszőreinknél.

Ráadás: Teljes test scan

Egy professzionális (TANITA) mérleg segítségével, mely 12 különböző faktorra ad naprakész adatokat testösszetételünkről (pl. testzsír, testvíz, csontsúly, BMI).

A hét részletes tematikája

Egészséges ételek

Fontos megemlíteni, hogy a hét során fogyasztott menüt Uemura tanár úr elvei alapján állítottuk össze a szálloda séfjével, aki kiemelkedően magas gasztronómiai minőséget képvisel. Az felhasznált alapanyagok egy részét speciális forrásokból szerezzük be, Uemura professzor minőségi elvárásainak megfelelően.

Shigeru Uemura

Jelentkezés

A szeminárium díja nettó 320.000 Ft, mely tartalmazza a szállást, az étkezést és a teljes programot. A jelentkezés a 160.000 Ft előleg elutalásával és a jelentkezési lapok kitöltésével válik élessé!

A szemináriumot egy hónappal megelőző lemondás esetén 100%- os előleg-visszatérítés jár, az egy hónapon és két héten belüli lemondás esetében 50%-os előleg visszatérítés jár, a szeminárium kezdetét megelőző két hétben történő, bármilyen okból eredő lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni az előleget, lévén a foglalásokat előre fizetjük ki a szálloda felé. Megértéseteket köszönjük!

Köszönjük jelentkezésed!

24-48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és minden további információt, jelentkezéshez szükséges nyomtatványt elküldünk a megadott email címre.